Winkelwagen

Groot assortiment
Voordelig
Snel in huis!
Alle merken!
Fysieke winkel!

Wie zijn wij:

Previous
Next

Langs deze weg willen wij ons even aan u voorstellen.

 


Saroparts / Stofzuigerzakken-online is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van stofzuigerzakken en onderdelen.
Wij zijn begonnen als ambulante handelaar in 1990 op de markten haarlem, purmerend, alphen aan de rijn, mijdrecht en schiebroek.
Tegenwoordig hebben wij fysieke winkel en een webwinkel.

Onze winkel is gevestigd op de dorpsstraat 577F in Noord-Scharwoude.

Hier kunt u onze producten bekijken en kopen. Ook kunt u langs komen voor advies over uw stofzuiger. Ons assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid van stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen naar diverse huishoudelijke artikelen en een grote verscheidenheid aan Electra.

Hierbij moet u denken aan audio, video en computer kabels maar ook aan een verlengsnoer of een losse stekker.

Onze webwinkel Stofzuigerzakken-online.nl is opgericht in 2005.

Wij zijn met deze webwinkel gestart omdat wij gemerkt hebben dat erg veel mensen er moeite mee hebben om de juiste stofzuigerzakken te vinden voor hun stofzuiger. Bovendien zijn veel stofzakken in de winkels niet meer te koop of zijn ze erg duur.

Bij ons kunt u nog terecht voor goede producten tegen een betaalbare prijs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel vandaar ook dat u vaak de keuze heeft uit verschillende producten die op uw stofzuiger passen. We proberen altijd om een goedkoop, maar goed, alternatief voor uw stofzuiger aan te bieden en daarnaast vaak ook een duurder of origineel onderdeel of stofzuigerzak.

Wij bieden in onze webwinkel meer dan 900 verschillende soorten stofzuigerzakken aan dus ook die van u zit er ongetwijfeld tussen. Kunt u de stofzakken of stofzuigeronderdelen van uw merk of type niet vinden neem dan gerust contact met ons op.

Ook op het gebied van de onderdelen voor de stofzuiger kunt u bij ons terecht. Een nieuwe stofzuigervoet, een parketborstel, een nieuwe stofzuigerslang of een plumo het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Neem snel een kijkje op deze site en ontdek wat er allemaal te koop is voor uw stofzuiger.

Route naar onze winkel:

De waardering van www.stofzuigerzakken-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4941 reviews.