Winkelwagen

Groot assortiment
Voordelig
Snel in huis!
Alle merken!
Fysieke winkel!

Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren hoe doe ik dat?

Indien u een product wilt ruilen of retourneren vragen wij u eerst het retourformulier in te vullen. U krijgt dan een RMA nummer. Pakketten zonder dit nummer worden langzamer verwerkt! Pakketten zonder gegevens zoals een bestelnummer of naam zullen helemaal niet verwerkt kunnen worden als we niet kunnen achterhalen wie de afzender is. Vermeld derhalve altijd een bestelnummer bij een retour!

Dit zijn de voorwaarden voor ruilen of retourneren:
Voordat u het product opstuurt dient u eerst zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket, contact op te nemen met onze klantenservice door het retourformulier in te vullen.

  1. Nadat u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen voor het retourneren van het product kunt u het product retour sturen. U ontvang een RMA nummer wat u duidelijk zichtbaar op het pakket dient te vermelden.
  2. Uiterlijk 14 werkdagen nadat u het RMA nummer ontvangen heeft, dient het product weer in ons bezit te zijn.
  3. Het product mag niet gebruikt zijn.
  4. Het product dient onbeschadigd en compleet te zijn.
  5. Het product bevindt zich in de oorspronkelijke, onbeschadigde en onbeschreven verpakking.
  6. U betaalt de kosten voor het retour zenden. Zorg dat het pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Het risico voor het retour zenden is voor uw rekening. Wij adviseren om het pakket met handtekening voor ontvangst te versturen. Wij accepteren geen briefpost.! (Indien u toch iets met de briefpost terug stuurt en wij hebben het niet ontvangen zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Het is aan u aan te tonen dat het pakket verzonden en ontvangen is. Het pakket dient u traceerbaar te verzenden)
  7. Zendingen die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden geweigerd. Zendingen zonder RMA nummer kunnen worden geweigerd of niet in behandeling genomen indien we niet kunnen achterhalen wie de afzender is.
  8. Indien de retourzending niet aan de juiste voorwaarden voldoet zullen eventuele gemaakte kosten of waardevermindering van het product worden verrekend met de aanschafprijs. In dat geval wordt u hiervan vooraf op de hoogte gebracht.
  9. Speciaal voor u bestelde artikelen worden niet retour genomen.
  10. Als de retouraanvraag goedgekeurd wordt krijgt u binnen 30 dagen het aankoopbedrag (minus verzendkosten) terug.
De waardering van www.stofzuigerzakken-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4941 reviews.