Winkelwagen

Groot assortiment
Voordelig
Snel in huis!
Alle merken!
Fysieke winkel!

Disclaimer

  1. Bezoekers van deze website kunnen geen rechten ontlenen aan de publicaties en prijzen op onze website. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s en exclusief handlings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Stofzuigerzakken-online.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen van haar producten zonder enige waarschuwing vooraf, te wijzigen.
  2. Stofzuigerzakken-online.nl spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. desondanks kan Stofzuigerzakken-online.nl geen garantie geven dat deze informatie volkomen juist is en/of blijft.
  3. Niets van de op de website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Stofzuigerzakken-online.nl.
  4. Stofzuigerzakken-online.nl is niet aansprakelijk voor schade op welke wijze dan ook ontstaan als gevolg van het feit dat de website om welke redenen dan ook, op enig moment voor een bepaalde periode niet beschikbaar is.
  5. In geen enkel geval is Stofzuigerzakken-online.nl aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.
  6. Stofzuigerzakken-online.nl is niet aansprakelijk voor mogelijke virussen op de website.
  7. De website kan worden herzien, tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging.
  8. Stofzuigerzakken-online.nl zal geen enkele informatie welke zij ontvangt van klanten doorverkopen of op enig andere manier vervreemden aan derden

Zet- en druk- en prijsfouten voorbehouden

Voor contact: Hier vindt u onze gegevens

De waardering van www.stofzuigerzakken-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4941 reviews.