Nilfisk

Op deze pagina een overzicht van alle Nilfisk stofzuigeronderdelen.

Kies het typenummer van uw stofzuiger of gebruik de filters ( product, merk, typenummer enz) voor een overzicht van alle stofzuigeronderdelen die wij voor uw Nilfisk stofzuiger hebben.

Kunt u het artikel niet vinden? Probeer het in de zoekbalk of vraag ons of wij het kunnen leveren.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 227 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 227 resultaten wordt getoond

Het grootste assortiment Nilfisk Stofzuigerzakken vindt u bij www.stofzuigerzakken-online.nl

De Nilfisk stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfiber stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Nilfisk stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfiber stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Nilfisk stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfiber stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Nilfisk stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekbalk. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.