Winkelwagen

Groot assortiment
Voordelig
Snel in huis!
Alle merken!
Fysieke winkel!

Stofzuigerzakken actueel. Wetenswaardigheden

wetenswaardigheden over de stofzuiger:

Het geld ligt in New York niet op straat, maar in de vuilnisbak blijkbaar. Eerst belandt een kraslot van een miljoen in de prullenbak, en nu halen ze diamanten uit het vuilnis van het American Museum of Natural History.

Ok, het gaat om één diamant, maar wel eentje van 15.000 dollar. Het zat zo: in het AMNH kun je soms de nacht doorbrengen tijdens de Night At the Museum. Ene Catherine Hart uit Long Island deed dat onlangs met een groep van 500 gasten. Na de gezellige slaappartij in de Hall of Ocean Life ontdekte mevrouw Hart dat een diamantje uit haar ring was gevallen. Vind die maar eens terug in een museum waarvan alleen al de ’slaapzaal’ bijna 2700 vierkante meter groot is.

Petje af voor het personeel van het AMNH, want dat liet zich niet ontmoedigen. Ook al had een zoektocht van de familie Hart niets opgeleverd, een aantal museummedewerkers besloot het grondig aan te pakken. Ze deden hun handschoenen aan en mondkapjes op en gingen minitieus door de zeven stofzuigerzakken die die dag waren gevuld. En tussen al het stof, glas en andere rommel, vonden ze de 1-karaats diamant. Het duurde een uur en vier stofzuigerzakken zoeken, aldus de NY Daily News. De medewerkers kochten die dag meteen krasloten omdat ze het een ‘gelukkige dag’ vonden.

Uiteraard was Catherine Hart erg blij dat ze haar diamant terug vond. Want het ging haar niet eens om de 15.000 dollar, maar de ring was de vervanging van een verlovingsring. Die ze jaren eerder was kwijtgeraakt!

De waardering van www.stofzuigerzakken-online.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4941 reviews.