Koenic

Op deze pagina een overzicht van alle
Koenic stofzuigeronderdelen
.

Kies het typenummer van uw stofzuiger of gebruik de filters ( product, merk, typenummer enz) voor een overzicht van alle stofzuigeronderdelen die wij voor uw
Koenic stofzuiger hebben.

Kunt u het artikel niet vinden? Probeer het in de zoekbalk of vul het vragenformulier in.

Filters tonen

Resultaat 1–20 van de 59 resultaten wordt getoond

Filters tonen

Resultaat 1–20 van de 59 resultaten wordt getoond

Het grootste assortiment Stofzuigerzakken vindt u bij www.stofzuigerzakken-online.nl

De stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfiber stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfiber stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfiber stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekbalk. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.