Bauknecht

Op deze pagina een overzicht van alle
Bauknecht stofzuigeronderdelen
.

Kies het typenummer van uw stofzuiger of gebruik de filters ( product, merk, typenummer enz) voor een overzicht van alle stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen die wij voor uw Bauknecht stofzuiger hebben.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 55 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 55 resultaten wordt getoond

Het grootste assortiment Bauknecht Stofzuigerzakken vindt u bij www.stofzuigerzakken-online.nl

De Bauknecht stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfiber stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Bauknecht stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfiber stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Bauknecht stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfiber stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Bauknecht stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfunctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.