Aigger

Op deze pagina een overzicht van alle
Aigger stofzuigeronderdelen
.

Kies het typenummer van uw stofzuiger of gebruik de filters ( product, merk, typenummer enz) voor een overzicht van alle stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen die wij voor uw
Aigger stofzuiger hebben.

Kunt u het artikel niet vinden? Probeer het in de zoekbalk of vul het
vragenformulier in.

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 56 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–20 van de 56 resultaten wordt getoond

Het grootste assortiment Aigger Stofzuigerzakken vindt u bij
www.stofzuigerzakken-online.nl

De Aigger stofzuigerzakken uit ons grote assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben microfibre stofzakken, papieren stofzuigerzakken en originele stofzuigerzakken. Aan u de keuze welke stofzuigerzak u wilt gebruiken. De papieren Aigger stofzuigerzakken worden langzaam vervangen door de microfibre stofzuigerzak daarom is het niet meer voor alle type Aigger stofzuigers mogelijk papieren zakken te leveren. Zolang wij de papieren stofzuigerzakken kunnen krijgen zullen wij ze in het assortiment houden. De microfibre stofzuigerzak is de stofzuigerzak van de toekomst. Deze stofzuigerzak is sterker waardoor de kans op stofzakken die scheuren aanzienlijk kleiner wordt. De microvezel structuur heeft een betere lucht doorstroming waardoor de zuigkracht van uw stofzuiger goed blijft totdat de stofzuigerzak helemaal vol is.

U kiest eenvoudig de juiste stofzuigerzak voor uw Aigger stofzuiger door het juiste typenummer aan te klikken in onze zoekfuctie. Staat uw typenummer er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje of vul ons vul dan het vragenformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.